Onze diensten

Onze diensten

Een greep uit onze diensten

schilder mariahout spuitwerk nuenen gemert helmond

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Het geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar beschermt ook de ondergrond tegen verdere slijtage. Binnenschilderwerk wordt altijd uitgevoerd met een watergedragen verfsysteem.

buitenschilderwerk schilder mariahout

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is essentieel voor het behoud van de kwaliteit en uitstraling van een gebouw. Goed onderhouden schilderwerk beschermt tegen weersinvloeden en voorkomt houtrot. Voor buitenschilderwerk zijn verschillende verfsystemen mogelijk, dat vooraf met de klant in overleg wordt gekozen.

schilder eindhoven helmond nuenen son spuitwerk

Airless spuitwerk

Airless spuiten van watergedragen verf wordt steeds meer toegepast. Omdat dit vaak sneller is en meteen een mooi, strak resultaat geeft. Meestal wordt het binnen toegepast. Maar buiten is ook zeker mogelijk.

schilder mariahout spuitwerk nuenen gemert helmond

Houtrotreparatie

Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij houten kozijnen, deuren en ander houtwerk. Het is belangrijk om dit probleem snel aan te pakken om verdere schade te voorkomen. Deels vervanging van dorpels, of stijlen is mogelijk. Een rotte plek, kan ook uitgefreesd, en geplamuurd worden.

behang behanger schilder mariahout lieshout eindhoven

Behangwerk

Vaak gaan behangwerk en schilderwerk hand in hand samen. Behang is een decoratieve toevoeging aan uw interieur, maar een lastige klus om te klaren. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij elke behangklus aan!

Contact opnemen voor advies op maat?

Vul hier uw gegevens in:

Heeft u specifieke vragen of andere wensen dan hierboven aangegeven? Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.